Theorieweekend

Het theorieweekend is het paradepaardje van Rijschool Peters. Als een van de weinigen in de regio bieden wij een echt theorieweekend aan, waarbij je les krijgt van een professional die al je vragen kan beantwoorden

Het theorieweekend is standaard inbegrepen in zowel het basis- als het uitgebreide pakket.

De theorieweekenden worden verzorgd door Willem.
De weekenden zien er als volgt uit:

Op vrijdagavond (van 18:00 – 21:00 uur) bespreken we de basis van de theorie, waaronder definities, voorrang en parkeren. Daarna behandelen we de verkeersborden.

Op zaterdagochtend (van 9:00 – 13:00 uur) gaan we examens maken, examens maken en examens maken. Elk examen wordt uitgebreid nabesproken, waarbij je altijd vragen kunt stellen.

Op dinsdagavond (van 18:00 – 21:00 uur) beginnen we met een vragenrondje om eventuele onduidelijkheden op te helderen. Vervolgens maken we nog een aantal examens om je huidige niveau te beoordelen en aan het eind van de avond krijg je de “Tips van Willem”.

(Tijdens het theorieweekend zal er koffie, thee en frisdrank aanwezig zijn, zelf meegenomen etenswaren dienen zelf genuttigd of uitgedeeld te worden)

Het theorie examen plannen we samen, zodra je de rijschool gemachtigd hebt via mijn cbr.
We proberen het examen zo dicht mogelijk bij het theorieweekend te plannen, afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR.
De examens vinden plaats bij het C.B.R. in Arnhem (Hazenkamp 10 in Arnhem), maar kunnen op verzoek ook bij een andere CBR-locatie worden afgelegd. Check hier de route.