Theorieweekend

Het theorieweekend is het paradepaardje van Rijschool Peters. Als een van de weinigen nog in de omgeving geven wij een echt theorieweekend waarbij je les krijgt van een professional die je vragen kunt stellen en die ook gepast antwoord kan geven.

Het theorieweekend zit standaard in het basis pakket en in het uitgebreide pakket.

Het theorieweekend is ook beschikbaar voor leerlingen van andere rijscholen.
Kosten voor alleen een theorieweekend zijn € 150,-
Inschrijven kan hier! 

De theorieweekenden worden verzorgd door Willem.
De weekenden zien er als volgt uit:

Op vrijdagavond (van 18:00 – 21:00 uur) gaan we de basis van de theorie bespreken. Onder andere komen aan bod: definities, voorrang en parkeren. Daarna gaan we de verkeersborden doornemen en als laatste maken we een theorie examen om te kijken wat er is blijven hangen.

Op zaterdagochtend (van 9:00 – 13:00 uur) gaan we examens maken, examens maken en examens maken. Elk examen wordt uitgebreid nabesproken en tijdens de nabespreking mag je natuurlijk altijd vragen stellen.

Op dinsdagavond (van 18:00 – 21:00 uur) gaan we eerst een vragen rondje doen om te kijken of er tijdens het leren nog onduidelijkheden ontstaan zijn. Daarna gaan we nog een aantal examens maken om te kijken of het niveau al voldoende is en aan het einde van de avond krijg je nog de “Tips van Willem”.

(Tijdens het theorieweekend zal er koffie, thee en frisdrank aanwezig zijn, zelf meegenomen etenswaren dienen zelf genuttigd of uitgedeeld te worden)

Het theorie examen plannen we samen, zodra je de rijschool gemachtigd hebt via mijn cbr.
We proberen altijd zo dicht mogelijk bij het theorie weekend te plannen, maar dat is afhankelijk van de beschikbaarheid bij het C.B.R..
De examens vinden plaats bij het C.B.R. in Arnhem (Hazenkamp 10 in Arnhem) Check hier de route of op verzoek op een andere C.B.R. locatie .